Ögonfransutbildning Eyelash Design JM

Mer information om våra utbildningar!

Boka tid till vår salong i Södertälje!

På vår salong i Södertälje finner ni alltifrån ögonfransförlängning och tandblekning till vaxning, spraytanning och mycket annat!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Boka tid till vår salong i Stockholm!

På vår salong i Stockholm har ni möjlighet att få våra två mest populära behandlingar, ögonfransförlängning samt tandblekning!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Detaljerad information om våra utbildningar!

Grundutbildning


Ögonfransförlängning är ett riktigt hantverk som kräver många timmars dedikerad träning! Sann tålamod och tro på det man gör är viktigt, och har en järnvilja på att bli riktigt duktig i yrket då misstag med kunders fransar bara inte får ske. Vi på Eyelash Design har jobbat med ögonfransförlängning i flera år, och har byggt upp en väldigt dedikerad och hängiven kundbas, vi har expanderat och finns nu i både Södertälje och Stockholm. Vårt mål är att få igång fler inom yrket, och erbjuda utbildningar som håller högsta kvalitet, enligt den sanna tradition inom fransförlängning.Vi har själva grundutbildats och certifierats inom ögonfransförlängning utav Lashia, och innehar diplom för detta. Genom åren har vi dock tack vare vår stora kundbas och gedigna arbete vidareutvecklat en egen teknik, som vi nu lär ut genom våra exklusiva kurser!

Det är viktigt att hitta rätt leverantör av produkter inom ögonfransförlängning,och vi har valt att endast använda produkter som är godkända samt håller högsta klass och ger kunderna ett fantastisk resultat.

Ni som väljer att gå kursen hos Eyelash Design JM kommer att bli experter på att sätta vackra fransar, och få en utbildning som rustar er för framtiden. Tyvärr finns det många oseriösa inom yrket och det är därför väldigt viktigt var man väljer att utbilda sig.

Under kursens gång så kommer vi lära er allt vi kan inom yrket, och ni kommer ha full support både före, under samt efter kursen.

Certifieringsdagen sker som tidigast efter 10 veckor, helt beroende på din dedikation och inlärningsförmåga, det viktiga för oss är att vi känner att du har fått en utbildning som du verkligen behärskar.

Volymutbildning

Vill du utöka din frans teknik så är volymkursen perfekt för dig som lära dig volymtekniken. För att gå volymkursen måste du ha jobbat med fransar i minst 6 månader. Kursen är i två dagar.Du kommer att bli certifierad av oss på Eyelash Design med Lash4Lash produkter. Kursen är bindande.

Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning. För att gå våran volym utbildning måste du vara cetrifierad inom singeltekniken, eftersom volym är en mer avancerad metod.
Du kan göra allt ifrån 2D upp till 6D (2-6 fransar i varje knippe) beroende på vad kundens fransar orkar.
Volym fransarna är 0.07 i tjocklek alltså tunnare än singel, därför kan du sätta fler på en frans utan att de sliter på kundens egna framsar.

Vi har endagars utbildning på våra volymkurser där vi i 4h tränar på tekniken och sedan 4h har du din modell.
Samtidigt som du går våran volymutbildning kan du även gå våran härdplastutbildning. Härdplastutbildningen är alltid dagen och är i ca 4h.


Volymutbildning 4995:-
volymutbildning+härplastutbildning 6495:-

Villkor
Du måste vara certifierad fransstylist. Du måste ha jobbat med fransar i minst 6 månader Du måste komma på alla dagar i kursen annars är du inte garanterad ditt certifikat
.

Kompletteringskurs

Har du gått en grundkurs i fransförlängning, men inte känner dig full lärd och osäker på tekniken? Då är denna kurs perfekt för dig. Detta är en 1dagars kompletteringskurs. I ca 4 timmar går vi igenom grundligt vår teknik för att få den perfekta fransförlängningen! Efter det blir de lunch och sedan får man göra sin modell. Du kan även välja till att gå våran härdplastutbildning på samma gång och då startar den dagen där på och håller på i 4 timmar.

Kompletteringskurs ( påbyggnadskurs) 4995:-
Kompletteringskurs+härdplastutbildning 6495:-


Härdplastutbildning.

Härdplastutbildning en halv dag 1500:-
krävs för att jobba med ögonfransförlängning
Lim = Härdplast
Kontakta kurs@eyelash-design.se för datum.
Är man fler än 5 personer kan vi anpassa oss efter er och plats,
annars är utbildningen på Erikshällsgatan 16A 15146 Södertälje.
Kurs ledaren har utbildats via Prevent

Betalning

Hela beloppet skall vara inbetalt senast 10 dagar efter kursanmälan, men senast 7 dagar innan kursdatum. Alternativt kan du delbetala beloppet. Om anmälan görs inom 7 dagar innan kursdatum skall betalning ske omgående och ett kvitto på betalningen skall tas med till kursen. Betalningen sker via fakturering.
OBS: Vi samarbetar med Lash for Lash Sandra Karlsson när det gäller våra utbildningar och produkter, efter att ni har gått kursen får kursmedlemmar även 10% rabatt på Lash for Lash

sortimentet.

Avbokningsregler
Alla kursanmälningar är bindande. Vid sjukdomsfall skall intyg tas med från läkare. Anmälan är fortafarande bindande, men ett nytt kurstillfälle erbjuds eleven.

 

Ögonfransutbildning som verkligen ger dig erfarenhet! -

Dag 1
9.00 – Genomgång av kursplanen
10.00 – Genomgång av alla sorters fransar som finns på marknaden
11.00 – Genomgång av hygien samt rengörning av material och sterilisering.
12.50 – Lunch
13.15 - 17.15 Härdplast utbildning
17.00 – Avslut

Dag 2
9.00 – Genomgång av frågor samt uppdatering av hygien.
10.00 – Genomgång av olika typer av kunders fransar och dess växtfas. Glatta, torra, spröda.
11.00 – Sätta fransar på docka
12.00 – Lunch
13.00 - Elevens egna modell kommer
17.00 – Avslut

Dag 3
9.00 – Genomgång
9.30 – Modell 2
12.30 – Lunch
13.15 – Modell 3
16.15 – Genomgång av påfyllning av kundens fransar
16.45 – Frågor och avslut.

Återbesök med support sker inom 5 veckor, alla elever har rätt till 8 timmar fri support på salongen som bokas in via Boka Direkt. Kursmedlemmar har en egen mail de kan skicka sina frågor till direkt.

Provet för certifiering måste ske inom 6 månader.
Eleven ska klara av att sätta 65 felfria fransar efter modellens öga
(ej ihoplimmat, det ska ha en bra form för just det ögat).
Tidigast 6 veckor efter kursen kan provet utföras.
Eleven har två tillfällen att göra provet, därefter tas en summa ut av eleven.